Top

Topaas 2

  • Topaas 2
99,00

Waarom kiezen voor deze foto?

Topaas zou positief werken bij prikkelbaarheid, slapeloosheid en uitputting. Het bevordert empathie, eerlijkheid en vreugde. Goede steen voor het geheugen. Het stimuleert het hoger bewustzijn en bevordert trouwe vriendschappen.

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.


Over de steen

De naam komt uit het Grieks en is afgeleid van een eiland in de rode zee, de plek waar de topaas voor het eerst werd ontdekt. Topaas is doorzichtig en komt voor in de kleuren geel, roodbruin, lichtblauw, rose/rood en bleekgroen.

 

Leuke weetjes 

In vroegere tijden geloofde men al dat topaas beschermt tegen het boze oog. Ook zou het de groei, helderziendheid, vruchtbaarheid en welsprekendheid bevorderen. De Grieken dachten dat je onzichtbaar werd als je topaas droeg. De topaas is één van de negen edelstenen in de Thaise orde van de negen edelstenen. Ook de Paus bezit een mijter, de mitra peciosa, waarin topazen zijn verwerkt.


 

Vindplaatsen van de steen

Voornamelijk Brazilië, Sri Lanka, en Nigeria.

 

Productinformatie
art.nr.: 42
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (liggend A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen (bezorging van maandag t/m vrijdag)


Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)


 

Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@