Top

Peridoot 2

  • Peridoot 2
  • Peridoot 2
99,00

Waarom kiezen voor deze foto?

Peridoot geeft inspiratie en energie. Prima tegen kwade invloeden omdat het beschermt tegen uitputting door anderen. Omdat peridoot van heel diep uit de aarde komt, wordt ervan gezegd dat hij weet hoe de mensheid te assisteren en ondersteunen om kalm en geaard te blijven in tijden van chaos en immense veranderingen. Ook staat peridoot voor waardigheid, loyaliteit en eerlijkheid terwijl het beschermt tegen nachtmerries en huwelijksgeluk geeft.

 

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.


Over de steen
Peridoot wordt ook olivijn genoemd, naar zijn olijfgroene kleur. Tegenwoordig worden deze stenen meestal geslepen en in juwelen gezet.

 

Leuke weetjes 

De Peridoot was de favoriete edelsteen van Cleopatra. De groene edelsteen zou namelijk het verouderingsproces vertragen. Tijdens de middeleeuwen werd deze steen vooral gebruikt in kerkelijke middens. Peridoot zou goed zijn tegen depressies en bescherming bieden tegen magie.

 

Vindplaatsen van de steen

Klassieke vindplaats is het vulkaaneiland Seberget (St. John) in de Rode Zee. Nu vooral in Birma, Arizona en China.

 

Productinformatie
art.nr.: 35
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (liggend A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen (bezorging van maandag t/m vrijdag)

Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over