Top

Muskoviet

  • Muskoviet
99,00

Hoe fijn is het om goed bij jezelf te blijven…?

 

Waarom kiezen voor deze foto?

Muskoviet brengt evenwicht in de hersenen. Ook helpt het gevoelige mensen te bepalen welke energieën bij hen horen en welke bij andere mensen vandaan komen. Zeer geschikte steen om een relatie op zachte manier los te laten.

 

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.


Over de steen

'Muscovy' is de oude Engelse naam voor Rusland in het algemeen en Moskou in het bijzonder. Omdat het een zeer bestendig mineraal is dat niet snel verweert, kan het door water over grote afstanden worden meegevoerd en op andere plaatsen worden afgezet.

 

Leuk weetje 

Het mineraal is eeuwenlang gebruikt als vervanger van glas. In Rusland werd het algemeen gebruikt in vensters en voor patrijspoorten op schepen.

 

Vindplaatsen van de steen

Muskoviet wordt over de hele wereld gevonden. Grote mukovietkristallen zijn gevonden in India, Canada, Noorwegen en Rusland.

 

Productinformatie
art.nr.: 28
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (liggend A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen (bezorging van maandag t/m vrijdag)

Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)


 

Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@