Top

Lapis Lazuli

  • Lapis Lazuli
99,00

Deze afbeelding is als een heldere nacht vol sterren aan de hemel. Zoals de mens graag staart naar de sterrenhemel, zo laat Lapis ons staren naar de mysteries van het leven.


Waarom kiezen voor deze foto?

Lapis lazuli bevordert spirituele kracht en vaardigheden, geeft verlichting, wijsheid en innerlijke rust en vrede. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert tevens creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.

 

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.


Over de steen

Lapis lazuli is een halfedelsteen met een diepblauwe kleur. De naam komt van het Latijnse woord ‘lapis’ dat ‘steen’ betekent, en het Arabische ‘azul’ dat ‘blauw’ betekent.

 

Leuk weetje 

De steen werd al in 4000 voor Chr. verhandeld. In het oude Egypte werd het gebruikt voor het dodenmasker van Toetanchamon. Men gebruikte lapis lazuli ook in gemalen vorm als een blauwe kleurstof, die ook in de schilderkunst van de Renaissance zeer geliefd was.

 

Vindplaatsen van de steen

Afghanistan, Chili, Centraal-Azië en China.

 

Productinformatie
art.nr.: 27
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (staand A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen
(bezorging van maandag t/m vrijdag)


Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)


Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@