Top

Biotiet

  • Biotiet
  • Biotiet
99,00

Waarom kiezen voor deze foto?

Biotiet zou pijnstillend werken bij ischias, reumatische aandoeningen en jicht. De steen is vooral geliefd als beschermende en krachtopwekkende steen bij de bevalling.

 

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.

 

Over de steen

Biotiet wordt o.a. gevonden in granietgesteenten. Het heeft een groenachtige tot bruine of zwarte kleur en kan zowel doorschijnend of opaak zijn. Biotiet is genoemd naar de Franse natuurkundige Jean-Baptiste Biot.

 

Leuk weetje 

Biotiet wordt ook wel ‘de barende steen’ genoemd.

 

Vindplaatsen van de steen

Biotiet komt voor in de lava van de Vesuvius, in Monzoni en op vele andere plaatsen in Europa. In de VS wordt het gevonden in de pegmatieten van New England, Virginia en North Carolina, evenals in de granieten van Pikes Peak, Colorado.


Productinformatie

art.nr.: 11
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (staand A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen

Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@