Top

Bergkristal 1

  • Bergkristal 1
  • Bergkristal 1
99,00

Waarom kiezen voor deze foto?

Bergkristal werkt vitaliserend en energieversterkend. Het geeft zelfvertrouwen, versterkt de concentratie en het vermogen helder te denken.

 

Wie is de fotograaf
Edelsteenkundige Wilma van Opstal heeft deze steen onder een microscoop gelegd en gefotografeerd. Wat je ziet, is dus de bijzondere binnenwereld van de steen.

Wat heeft de fotograaf te vertellen over de steen?


Over de steen

De naam bergkristal is afgeleid van het Griekse woord ‘Krustallos’ dat ‘ijs’ betekent. Men geloofde dat het door de goden vormgegeven ijs was. Bergkristal is de kleurloze en meest voorkomende variant van het mineraal kwarts.

 

Leuk weetje 

De volkeren uit het Oosten beschouwden bergkristal als steen van het geduld en de volmaaktheid. Tibetanen gebruiken bergkristal om wonden te behandelen. Kristallen bollen werden door waarzeggers gebruikt.

 

Vindplaatsen van de steen

Historisch bekende vindplaatsen zijn India en Sri Lanka. Ook te vinden in o.a. Kenia, Madagaskar, Brazilië, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen en Frankijk.

 

Productinformatie
art.nr.: 9
afmeting: 84,1 x 59,4 cm (liggend A1)
papier: satin half glans, half mat
afwerking: voorzien van beschermende glanzende lamineerlaag

Levertijd
2 werkdagen (bezorging van maandag t/m vrijdag)

Prijs

€ 99,00 (€ 119,79 incl. BTW)
bij bestelling van 2 dezelfde foto's: € 79,00/stuk (€ 95,59/stuk incl. BTW)
bij bestelling vanaf 3 dezelfde foto's: € 59,00/stuk (€ 71,39/stuk incl. BTW)Ook andere foto's bestellen
Wilt u verschillende foto’s bestellen, dan kan dat tegen bovenstaande tarieven. Uw bestelling o.v.v. fotonamen, artikelnummers en aantallen kan u per mail doorgeven, waarna wij u een factuur sturen. Na betaling hiervan gaat uw bestelling in productie.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@